Asezământul Vasiliada

Mănăstirea Plumbuita este un cunoscut si apreciat centru monahal, un loc de rugaciune si comuniune al credinciosilor care vin aici pentru a cauta linistea si binecuvantarea lui Dumnezeu, cat si un punct de sprijin pentru cei nevoiasi, beneficiari ai programului social desfasurat prin asezamantul medico-farmaceutic „Vasiliada”.

În interiorul mănăstirii funcţionează un cabinet medical şi o farmacie, înfiinţate şi susţinute cu ajutorul sponsorilor, unde populaţia cu venituri mici beneficiază, în limita posibilităţilor, de asistenţă medicală şi medicamente gratuite.

Farmacia
Farmacia Asezământului VASILIADA ofera medicamente gratuite persoanelor cu venituri mici.

Medicamentele provin exclusiv din donatii si din sponsorizări oferite de persoane juridice – producători, distribuitori, depozite de medicamente din tară – si de personae fizice. Evidenta tuturor medicamentelor este gestionată pe calculator.

Medicamentele sunt oferite gratuit in urma unei retete recente eliberate de medicul de familie, de medicul specialist, de medicul spitalului unde a fost internat pacientul, sau de medicul asezământului nostru, si a unei dovezi asupra venitului: taloane pensie, adeverinte etc.

Cabinetul Medical
Cabinetul Medical asigură consultatii medicale gratuite oferite de Dr. Pavel Rădăsanu, medic specialist în medicină internă si gastro-enterologie. Pentru analize si investigatii mai amanuntite se fac trimiteri la cateva clinici din Bucuresti cu care colaborăm permanent.

index_03

FARMACIE SOCIALA

Farm. prim. Oprica Baltin

Asistent farm. Magda Gradea

Luni-Vineri: 9.00 -14:00

CABINET MEDICAL SOCIAL

Dr. Pavel Radasanu
– medic specialist interne si gastro-enterologie

PROGRAM

Luni, Marti si Joi: 9:00 – 13:00

CABINET STOMATOLOGIC

Dr Cristian Boros

PROGRAM

Miercuri si Vinerii: 9:00 – 17:00

Joi:13:00-17:00

Programari: 0740.003.003

Telefon de contact Asezamântul VASILIADA: 021/240.59.29